Filmrecensie Dolittle
Film

Recensie Dokter Dolittle

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Dolittle

4
Filmrecensie Dolittle
Taal
Nederlands gesproken of ondertiteld
Kijkwijzer
6/angst/geweld
Versie
2D/3D/4DX

Ook zo benieuwd wat je kat miauwt of je konijn snuft? Dr. Dolittle verstaat ze allemaal, ook een ijsbeer die het constant koud heeft en een gorilla die altijd bibbert, maar dan van angst. Prop die samen in een schip en je kunt lachen!

Een avontuur is alleen het laatste waar Dr. Dolittle op zit te wachten. Sinds het overlijden van zijn vrouw heeft hij zich opgesloten op zijn landgoed met zijn bijzondere beestenboel en wil hij niks van mensen weten.

Tot er ineens twee opduiken: Tommy met een gewonde eekhoorn en Lady Rose die laat weten dat de Britse koningin Victoria ernstig ziek is. Dolittle moet haar redden, anders raakt hij zijn landgoed kwijt.

Struisvogelracen

Er zit voor de beestenbabbelaar niets anders op dan op zijn struisvogel te springen en naar het paleis te racen. Mét zijn assistent Jip (een hond met bril), papegaai Poly, Tommy die ook zo graag met dieren wil leren praten, de weer opgelapte eekhoorn en alle andere dierenvrienden van Dolittle. Om de koningin te genezen is een nog nooit geplukte vrucht van een nog niet ontdekt eiland nodig. En dus wordt de hele beestenbende ingescheept.

Spannende draak

Dat levert een grappig avontuur op dat ook nog spannend wordt als er een draak opduikt. Je raakt er zo snel aan gewend dat je alle dieren verstaat, dat je thuis bijna gek opkijkt van je blaffende of piepende huisdier!

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden