Foto: The Secrets of Dumbledore
Film

Recensie: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

3.5
Foto: The Secrets of Dumbledore
Wanneer?
Nu in de bioscoop
Leeftijd:
9+
Taal:
Nederlands ondertiteld

Wie wordt de nieuwe leider van de magische wereld? Dat is de grote vraag in The Secrets of Dumbledore, het derde deel van de Fantastic Beasts-reeks. Zet je schrap voor weer een avontuur vol magiërs, toverstafduels en... fonkelnieuwe fabeldieren!

Er heerst opwinding in het toveruniversum, want... er staan verkiezingen voor de deur! De belangrijkste kanshebbers voor de winst zijn Vicẽncia Santos en Liu Tao, de Ministers van Magie uit Brazilië en China. Dan verschijnt er een derde kandidaat. Nadat hij is vrijgesproken van misdaden tegen de Dreuzels mag ook Gellert Grindelwald aan de strijd meedoen! Maar iedereen weet: als deze duistere magiër wint, zal hij een oorlog tegen diezelfde Dreuzels beginnen. Met magiezoöloog Newt Scamander, de klunzige bakker Jacob Kowalski en enkele hulptovenaars komt Albus Perkamentus in actie om de gevaarlijke Grindelwald te stoppen.

Dansen met kreeftkrabjes

Het is fijn om weer in de magische wereld van schrijfster J. K. Rowling te duiken! Oké, met twee uur en 22 minuten is de film wat lang. Ook is het even wennen aan de Deense acteur Mads Mikkelsen die Johnny Depp vervangt als Grindelwald. Maar verder is het weer smullen van prachtige decors, spectaculaire toverstafgevechten en nieuwe fabeldieren. Neem de Qilin, een schattig drakenpaardje dat kan aanvoelen of een mens goed is of slecht. En lachen is het met Newt Scamander. De verstrooide magiezoöloog doet in een duistere kerker een grappig dansje met een stel Manticores. En dat zijn weer kleine kreeftkrabjes die lijken op een kruising tussen een schorpioen en een garnaal!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden