Mees Kees in de wolken
Film

Recensie: Mees Kees in de wolken

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Mees Kees in de wolken

4
Mees Kees-poster
Taal:
Nederlands gesproken
Kijkwijzer:
Alle leeftijden
Met:
Sanne Wallis de Vries en Leendert de Ridder

Dat Mees Kees in de wolken is, dat wist je aan het eind van de vorige film eigenlijk al. Hij heeft éindelijk verkering met Marie Louise. Maar nu zet een cadeautje dat zij hem geeft de boel op z’n kop. Terwijl er op school ook weer van alles speelt. 

Kees krijgt voor zijn verjaardag een ballonvaart cadeau, maar hij heeft vreselijke hoogtevrees! Dat durft hij Marie Louise alleen niet te vertellen. Dus verzint hij steeds smoesjes om onder de tocht uit te komen. Zoals dat-ie druk is met de voorbereidingen voor het schoolfeest. De school bestaat namelijk vijftig jaar en Dreus wil dat groots vieren met een heus bal. Tobias wil graag met Hasna naar het feest. En zij ook met hem. Alleen zijn ze te verlegen om elkaar te vragen. Sep wil Tobias wel helpen, maar eigenlijk is hij te druk met het uitvinden wat Dreus nu als verrassing in petto heeft. Want wat spookt ze toch allemaal uit in dat afgesloten lokaal?

Te vol

Je merkt het al: deze film is gemaakt volgens vertrouwd Mees Kees-recept. Alleen de klas is nieuw. De nieuwe Tobias is even wennen. Die is wat stiller en droeviger dan de vorige. Sep is daarentegen vrolijk voor twee. De film zit weer bomvol verhaallijnen. Misschien wel iets te vol en dat maakt Mees Kees in de Wolken niet de beste in de hele reeks. Toch blijft Kees de leukste meester ooit. En steelt vooral zijn moeder (mét brandweerwagen) dit keer de show! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden