Foto: My Sweet Monster
Film

Recensie: My Sweet Monster

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

My Sweet Monster

3
Foto: My Sweet Monster
Wanneer:
Nu te zien
Taal:
Nederlands gesproken

Prinses Barbara heeft prins Edward nog nooit ontmoet. Toch is ze hopeloos verliefd op hem. Hij schrijft haar namelijk romantische liefdesbrieven. Ze wil met hem trouwen, maar de gemene postbode Billy steekt daar in My Sweet Monster een stokje voor.

Postbode Billy wil namelijk zelf met de prinses trouwen! En hij is vastbesloten dat voor elkaar te krijgen. Hij chanteert zelfs Barbara’s vader om een bruiloft te organiseren. Maar Barbara piekert er niet over om met hem te trouwen. Ze vlucht het bos in. Daar ontmoet ze een pratend konijn en het monster Boeman. Hij ziet er misschien gevaarlijk uit, maar onderweg blijkt dat hij best lief is. Samen gaan ze op pad naar het kasteel van prins Edward. Maar dat laat Billy natuurlijk niet zomaar gebeuren: hij stuurt een leger robots op hen af!

Alle kanten op

De achtervolgingen met die robots zijn erg spannend! Ze vormen ook een groot contrast met de vrolijke liedjes die ook in de film zitten. Voor ieder wat wils dus, al zorgt het er wel voor dat de boel alle kanten op gaat. Na een grote plottwist, die je ook écht niet ziet aankomen, zakt de film een beetje in. Het einde wordt lang uitgerekt en is daardoor saai. Maar ondanks dat is My Sweet Monster toch een vermakelijke film.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden