Dutch Filmworks
Film

Recensie: Paashaas Academie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Paashaas Academie

3.5
Dutch Filmworks
Wanneer
Nu in de bioscoop
Taal
Nederlands gesproken

In Paashaas Academie is haas Max net begonnen aan de paashaasschool. Pasen komt eraan, maar het feest loopt gevaar. De vossen willen de nieuwe paashazen worden. Om het feest te redden, moet Max samenwerken met een vos. Kan het paasfeest doorgaan?

Max is de allereerste haas uit de stad die is aangenomen op de Paashaas Academie. Met trots reist hij naar school op een geheime plek in het bos voor zijn speciale training. De stemming zit er bij de hazen goed in. De kippen hebben hun eieren gelegd en die liggen klaar om versierd te worden. Maar dan kleurt het heilige gouden ei ineens zwart! Paniek! Want dat betekent dat Pasen gevaar loopt. De vossen willen de eieren stelen en paasvossen worden. Alleen vos Ferdinand wil dat niet. Hij loopt naar de hazen over om het paasfeest te redden. Maar is hij wel te vertrouwen?

Dutch Filmworks

Vooroordelen

Vastberaden, koppig en trots: zo kun je Max het beste omschrijven. Hij vertrouwt Ferdinand voor geen meter en het lukt hem lange tijd niet zijn achterdocht opzij te zetten. Dat maakt Max een minder leuk hoofdpersoon. Uiteindelijk slaat het gevoel bij Max om als hij met Ferdinand samenwerkt om de eieren veilig te stellen. Ze doen dat zo goed dat ze de enigen lijken die het paasfeest kunnen redden. Dan pas is de achterliggende boodschap duidelijk: dat je moet leren om je vooroordelen los te laten. Want niet altijd heeft een rivaal streken onder z’n staart. 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden