PAW Patrol
Film

Recensie: PAW Patrol: De Film

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

PAW Patrol: De Film

3
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Nederlands gesproken en ondertiteld

Of je nou wordt beroofd, hulpeloos aan een brug hangt of in een brand bent beland: PAW Patrol komt je helpen. In Paw Patrol: De Film verlaten de viervoeters hun vertrouwde plek in Avonturenbaai en verhuizen ze naar de spannende Avonturenstad.

Avonturenstad heeft een nieuwe burgemeester: meneer Humdinger. Deze besnorde man doet alleen waar hij zelf zin in heeft. Hij laat wolken verwijderen omdat hij niet van regen houdt, sluit honden op omdat hij katten leuker vindt en laat loopings maken in de metrolijn. Veel te gevaarlijk! Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Skye, Zuma, Everest, nieuwkomer Liberty en hun tienjarige leider Ryder komen proberen hem te stoppen. Het team kan daarbij gebruik maken van een nieuwe uitrusting en nieuwe voertuigen, maar heeft ook een gloednieuwe kantoor met flitsend hondenkoekjesapparaat! 

Kijken en leren 

PAW Patrol ken je vast van vroeger, maar deze animatiefilm is ook leuk als je iets ouder bent. De film ziet er door de knappe animatiebeelden mooier uit en de puppy’s zijn een stuk stoerder geworden. Als je goed oplet, leer je ook nog iets over klimaatverandering, persvrijheid en valse verkiezingen. Maar je kunt ook gewoon genieten van de harige helden. Want hoe stoer ze ook zijn, PAW Patrol blijft een bende schattige pups. 

Hieronder kun je de trailer bekijken. 

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden