De Gouden Koets foto Jean van Lingen
4
Theater

In 1898 krijgt prinses Wilhelmina voor haar verjaardag een gouden koets die ze niet wil hebben. Op de zijkant staat een afbeelding van slaven uit de Nederlandse koloniën. Precies zoals de Surinaamse jongen Kwadjo niet wil worden gezien. In de voorstelling...

Foto: My Sweet Monster
3
Film

Prinses Barbara heeft prins Edward nog nooit ontmoet. Toch is ze hopeloos verliefd op hem. Hij schrijft haar namelijk romantische liefdesbrieven. Ze wil met hem trouwen, maar de gemene postbode Billy steekt daar in My Sweet Monster een stokje voor.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

De Grote Red Je Reet Show
4
Theater

De Grote Red je Reet Show is vermaak met een knipoog naar televisie. In een glamourvoorstelling met veel licht, glitter en applaus strijden vijf kandidaten om de prijs, maar de regels zijn niet altijd duidelijk. Verliezers worden winnaars en andersom.

The Addams Family op Avontuur
3.5
Film

De Addams Family is terug! In deel één zag je hoe de grappige griezelfamilie in een verlaten gekkenhuis gingen wonen. Iedereen is daar dik tevreden, behalve dochter Wednesday. In The Addams Family op Avontuur zit zij in een grote dip.

Poeslief 2
3
Film

Van kattenfilmpjes krijg je nooit genoeg. Het vervolg op Poeslief zit er dan ook weer vol mee. Daarnaast neemt de beroemde kater Abatutu je mee in zijn leven als filmster. Dat hij flink last heeft van sterallures maakt hem alleen...

Foto: Berend Botje
3.5
Film

Berend Botje ging uit varen, met zijn scheepje naar Zuid-Laren... Dit oud-Hollandse kinderversje heb je vast wel eens gehoord. Van dit liedje is nu een spannende avonturenfilm gemaakt: Berend Botje: Het Mysterie van het Ei.

Stormwind in zwaar weer
4
Film

Ari zich helemaal thuis op het landgoed Kaltenbach. Tijdens een ritje op de hengst Stormwind ontmoet ze Carlo en zijn vader, die paardenshows geven. Tijdens zo’n show gaat het mis. Kan Ari helpen?  

PAW Patrol
3
Film

Of je nou wordt beroofd, hulpeloos aan een brug hangt of in een brand bent beland: PAW Patrol komt je helpen. In Paw Patrol: De Film verlaten de viervoeters hun vertrouwde plek in Avonturenbaai en verhuizen ze naar de spannende Avonturenstad.

Beste boeken

Dog Man en de gekloonde kat van Dav Pilkey
4

Dog Man is een vreemde snuiter. Hij heeft het lijf van een politieagent en het hoofd van een hond. Hoe dat kan?

Beste Games

Foto: Reuters
4

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone.

Beste films

Toy Story 4
5

Wat gebeurt er met al je speelgoed als jij niet thuis bent? Nou, volgens Toy Story komt het dan tot leven!

Mijn bijzonder rare week met Tess
5

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’.

Luca
5

Beste vrienden Luca en Alberto hebben één wens voor de zomer: een Vespa.

Beste apps

Brugklas De Podcast
3.5

Na de serie, de film én de musical is er nu Brugklas de Podcast. Met daarin een spannend verhaal over een raadselachtig ongeluk.