Sing Song (2017) recensie
Film

Recensie Sing Song: zingend de zaal uit

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Sing Song

3.5
Sing Song (2017) recensie
Regie:
Mischa Kamp
Met:
Georgiefa Boomdijk, Floris Bosma

Deze zomer draait de nieuwe muzikale film Sing Song in de bioscoop. In Kidsweek lees je deze week een interview met hoofdrolspeelster Georgiefa Boomdijk. Is het een aanrader?

Zingen, dat is wat de 16-jarige Jasmine het liefste doet. Ze is dan ook heel blij als ze een oproep ziet voor een zangwedstrijd in Suriname. In dat land is Jasmine namelijk geboren! Haar vader, die wil niets meer van het land weten. Maar Jasmine juist wel!

Auditie

Samen met haar klasgenoot Stijn doet Jasmine auditie. En ze worden uitgenodigd! Zonder het haar vader te vertellen stapt Jasmine in het vliegtuig. Eenmaal in Suriname wil ze dolgraag nieuwe liedjes schrijven. Maar ondertussen wil ze ook op zoek naar haar moeder: die zou nog in Suriname. Alleen door die zoektocht komt Jasmine wel in de problemen...

Zomers gevoel

Het grootste deel van Sing Song speelt zich af in Suriname. Je krijgt daarom meteen al een zomers gevoel. En door de liedjes al helemaal! Georgiefa zingt de sterren van de hemel en na anderhalf uur loop je vrolijk, zingend en dansend de zaal uit.

Tempo

Het verhaal is niet elk moment even vrolijk: het heeft ondertussen ook een mooie boodschap over familie. Toch is de zoektocht niet altijd even spannend: er had wel wat meer tempo in mogen zitten. Wat Jasmine en Stijn precies van elkaar vinden is niet altijd even duidelijk. Gelukkig maken de liedjes een heleboel goed en het plezier spat van het scherm!

Sing Song draait vanaf 20 juli in de bioscoop

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Fantastic beasts: prachtige toverfilm zonder Harry of Spannende serie: De vloek van manege Pegasus.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

*happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy* *happy*

Leuk maar abetje saai kon better

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden