Foto: Warner Bros Entertainment
Film

Recensie: Space Jam: A New Legacy

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Space Jam: A New Legacy

3
Filmposter
Nederlands gesproken
Nu in de bioscoop

Dominic bouwt zijn eigen computerspelletjes. Zijn vader, de bekende basketballer LeBron James, vindt dat maar niks. Trainen voor basketbal vindt hij veel belangrijker. Maar wanneer ze in de problemen komen, komen beide talenten toch goed van pas.

Basketballer LeBron James wordt samen met zijn zoon uitgenodigd voor een filmproject bij de grote Warner Bros studio’s. Daar worden ze plots opgezogen in een digitale wereld: het Server-versum. Ze worden er vastgehouden door een gemene digitale slechterik. Ze kunnen alleen ontsnappen als LeBron James een grote basketbalwedstrijd wint. Maar hoe moet dat zonder teamgenoten? Gelukkig komt hij de gekke Looney Tunes tegen. Samen met onder andere konijn Bugs Bunny, eend Daffy Duck en vogeltje Tweety zal hij moeten winnen van zijn sterke tegenstanders.  

Filmwereld  

De film komt wat traag op gang, het verhaal begint voor je gevoel pas echt als LeBron op zoek gaat naar teamgenoten voor de grote wedstrijd. Tijdens die reis door het Server-versum komt LeBron allerlei andere filmwerelden tegen. Dat zorgt voor leuke momenten als ze opeens in de wereld van Superman belanden of langs het kasteel van Harry Potter vliegen. Je zal verder niet schaterend van het lachen over de grond rollen van deze film, maar zeker op het puntje van je stoel zitten tijdens de spannende wedstrijd.  

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden