Spirit Ongetemd
Film

Recensie: Spirit Ongetemd

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Spirit Ongetemd

3.5
Spirit Ongetemd
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken of ondertiteld

In 2002 galoppeerde Spirit : Hengst van het Woeste Westen de bioscopen in. Dit paardenavontuur was zo’n succes dat Netflix met Spirit Samen Vrij een vervolgserie maakte. En nu is er zelfs een tweede animatiefilm over de vurige mustang: Spirit Ongetemd.

Maak kennis met Lucky, een meisje dat na de dood van haar moeder wordt opgevoed door tante Cora. Als ze in Miradero gaat logeren bij haar vader Jim, ontmoet ze op de plaatselijke paardenranch de mustang Spirit. Ze ontdekt dat schurk Hendricks de hengst en de andere paarden wil stelen om ze voor veel geld te verkopen. Als de slechteriken de dieren op transport zetten, komt Lucky in actie. Met haar vriendinnen Abigail en Pru galoppeert ze achter Hendricks aan om de paarden te bevrijden. Maar dan moeten ze wel de gevaarlijke Drommelsberg over...

Pas op voor hoogtevrees!

Fans van paarden én de Spirit-reeks zullen weer volop genieten van dit nieuwe animatieavontuur. De film is grappig, maar vooral spannend: zeker wanneer Lucky door het Drommelsgebergte moet. Deze woestenij van rotsen en ravijnen is zó realistisch, je krijgt er bijna hoogtevrees van! De tekentovenaars van DreamWorks Animation krijgen nóg een pluim, want ook Spirit beweegt als een echt paard. Oké, verhalen over moed, doorzettingsvermogen en vriendschap hebben we vaker gezien. Maar verder is er niks mis met deze fi lm. Dus zadel je paard en ga in galop naar de bios!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden