Wonder Park
Film

Recensie Wonder Park: Wereld vol fantasie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wonder Park

3
Wonder Park
Taal
Ondertiteld en Nederlands gesproken
Kijkwijzer
6+ (angst)

Hoe mooi zou het zijn als al onze dromen ook uitkomen? In de film Wonder Park is dat echt zo. June is een creatief meisje dat samen met haar moeder een gigantisch pretpark bij elkaar fantaseert: Wonder Land. Maar wat blijkt? Dat pretpark bestaat dus écht!

June fantaseert er samen met haar moeder op los. Een draaimolen met vliegende vissen, een gewichtsloosheid-kamer en een vuurwerkwaterval. Het is allemaal te vinden in hun zelfbedachte pretpark.

Huis vol attracties

Ze bouwen het hele huis vol attracties, maar op een dag wordt June’s moeder ziek en moet ze weg voor behandeling. June zit daardoor ook zelf niet meer zo goed in haar vel en wil niks meer weten van het pretpark. Totdat ze er ineens door een soort wonder zelf terechtkomt. Ze ontdekt dat alles wat ze samen met haar moeder heeft bedacht ook echt is uitgekomen.

Maar doordat June zo somber is omdat ze haar moeder mist, gaat het ook slecht met het park. Kan ze het redden van de ondergang? Wonder Park

Spannend maar zielig

Wonder Park speelt zich af in een heel mooie wereld. Je kijkt je ogen uit in het wonderlijke park dat June samen met haar moeder verzonnen heeft. Aan de andere kant is de film ook zielig. Een zieke moeder, een eenzaam meisje en een pretpark zonder pret. Geen vrolijke film dus, maar wel eentje vol spanning waardoor je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel zit. 

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

het is een film die ik nog niet heb gezien maar me heel leuk lijkt! Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden