Recensie The Boss Baby (2017)
Film

Vakantietip: op kraamvisite bij The Boss Baby

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

The Boss Baby

4
Recensie The Boss Baby (2017)
Regie:
Tom McGrath
Met de stemmen van:
Guido Weijers, Stijn van der Plas, Buddy Vedder
Kijkwijzer:
6+, geweld, angst

Zin om in de meivakantie naar de bioscoop te gaan? Dan is The Boss Baby misschien wel wat voor jou. Tenminste, als je van baby's houdt. Bazige baby's! De boss baby blijkt een geniepig, volwassen zakenmannetje te zijn dat voor heel veel avontuur zorgt.

De zevenjarige Tim zit helemaal niet op een babybroertje te wachten. Dan krijgt hij minder aandacht van z’n ouders! Het is dan ook een vervelende verrassing als de baby op een ochtend aankomt. Maar wel op een heel gekke manier: het ventje komt per taxi aan, strak in pak!

Al snel ontdekt Tim dat de bazige baby kan praten en sluwe plannetjes heeft. Tims ouders zien dat niet. Want alle baby’s zijn schattig, toch? Nou, de boss baby niet. Hij heeft een missie: voorkomen dat mensen puppy’s schattiger gaan vinden dan baby’s!

Hard lachen

Hoewel Tim de baby niet kan uitstaan, besluit hij hem te helpen. Het is het begin van een avontuur waarin de twee broers het tegen een gemene schurk en honderden zeer schattige puppy’s moeten opnemen. Het is wel een beetje voorspelbaar. Toch vergeef je het de baby. Omdat hij zo lief kijkt én omdat hij heel grappig is. Onder zijn schattige babyhuidje zit namelijk een geslepen zakenmannetje, dat met zijn droge opmerkingen je vaak hard moet laten lachen.

Het verhaal, verteld vanuit de ogen van de Tim, is met heel veel verschillende soorten animaties heel mooi weergegeven. Aan The Boss Baby is niets kinderachtig!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Vind je het leuk

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden