Zootropolis
Film

Zootroopolis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Een grapje op elke straathoek

4.5
Zootropolis
Taal
Ondertiteld en Nederlands gesproken
Producent
Disney

Zootropolis lijkt een gewone, grote wereldstad. Met huizen, kantoren, winkels en verschillende wijken. Maar het is geen normale stad, want er wonen alleen dieren.

Het konijn Judy bijvoorbeeld. Zij komt eigenlijk van het platteland maar is naar de stad gekomen om politieagent te worden. Als eerste konijn ooit! Ze heeft het niet makkelijk bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Maar gelukkig krijgt ze de kans om, samen met sluwe vos Nick, een belangrijke zaak op te lossen. Zootropolis is prachtig gemaakt, vol kleur en mooie details. De animatie is zo knap gedaan dat je al snel vergeet dat je naar een tekenfilm kijkt. Maar het leukst is dat de film barstensvol kleine grapjes zit. Op elke straathoek is wat verrassends te zien. Om maar een paar voorbeelden te noemen: de treinen hebben verschillende deuren voor verschillende formaten dieren. Naast de roltrappen stromen watervallen waarmee de waterdieren zich kunnen verplaatsen. Maar het allergrappigst zijn de luiaards die op het gemeentehuis werken. De traagheid waarmee ze alleen al een stempel zetten, kan niet anders dan op je lachspieren werken. Een absolute aanrader voor de voorjaarsvakantie dus. 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden