Kirby Star Allies
Game

Kirby krijgt hulp van de vijand

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Selwyn Nypels
Selwyn
Nypels

Kirby Star Allies

4
Kirby Star Allies
Switch
€ 60
Nintendo
+ van vijand naar vriend
+ samen spelen
- soms te makkelijk

In Kirby Star Allies kunnen vijanden zomaar je beste vrienden worden. Het zuurstokroze bolletje kan in dit spelletje tegenstanders niet alleen opslokken, maar ook meenemen op avontuur. Deze monstertjes hebben allemaal hun eigen specialiteit en die kan Kirby goed gebruiken!

Weleens Super Mario gespeeld? Dan weet je in Kirby Star Allies meteen wat je te doen staat. In elk level ren, spring en vecht je van links naar rechts op weg naar de finish. Daarbij kom je natuurlijk vijanden tegen. Kirby kan deze zoals altijd verslaan door ze op te slokken en dan pak je tegelijkertijd ook hun wapen en outfit af. Maar Kirby heeft in dit spelletje een nieuw trucje geleerd: door een hartje naar de vijand te gooien, worden ze met je bevriend. Ze lopen dan achter je aan en helpen je met het verslaan van andere vijanden. Je kunt zo maximaal drie helpers meenemen.

Samen spelen

Speel je alleen, dan worden deze vriendelijke monstertjes bestuurd door het spel. Maar andere spelers kunnen meedoen door simpelweg een controller aan te zetten. Je kunt dus met drie anderen door de levels, leuk! Die vrienden kunnen ook jou sterker maken. Een vuurmonster kan bijvoorbeeld je zwaard veranderen in een vuurzwaard of een zweep in een vuurzweep. De vijanden die je tegenkomt hebben geen schijn van kans meer en zijn eigenlijk te makkelijk te verslaan. Gelukkig zitten er in elk level genoeg geheimen verstopt die wel lastig te vinden zijn. Goed samenwerken dus!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Game

Geen inhoud gevonden