Foto: Reuters
Game

Recensie: Mario Kart Tour

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Recensie: Mario Kart Tour

4
Beeld: Unsplash
Door:
Nintendo
Voor:
iOS en Android

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone. Het is voor het eerst dat Nintendo de game uitbrengt voor mobiele telefoons. 

Nintendo heeft de nieuwe game Mario Kart Tour uitgebracht. In het gratis spel race je met verschillende Mario-personages over circuits. De besturing van de kart is even wennen maar is uiteindelijk fijn. De game is met één vinger te besturen. Door te tikken en te vegen bestuur je je auto. Je kunt ook voorwerpen afvuren en driften. Als je het sturen eenmaal onder de knie hebt kun je sterren en munten verdienen. Daarmee kun je nieuwe circuits, personages en karts vrijspelen. De schildjes vliegen om je oren en de bananenschillen kun je soms nog maar net ontwijken. Je zit meteen middenin de race!

In België verboden

De app is gratis maar je kunt wel geld uitgeven aan zogenaamde lootboxes. Dat zijn verrassingspakketten die je kunt kopen met echt geld. Door deze functie is de app in België verboden! Omdat je niet zeker weet wat je krijgt is het volgens de Belgische Kansspelautoriteiten een vorm van gokken. 

Mario Kart Tour is te downloaden voor iOS en Android. Om te kunnen spelen heb je een Nintendo-account nodig. Als je jonger bent dan 16 zul je een ouder iemand moeten vragen om te helpen.

Anderen lazen ook: Huishoudelijke klusjes verdelen met Mario Kart.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Game

Geen inhoud gevonden