c
Theater

Puzzelen met de Familie van Nielie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Familie van Nielie barst van de liefde

4
Affiche Familie van Nielie
Leeftijd
6+
Met
Roben Mitchell, Jade Olieberg en Joost Dekker

Vier voorstelling in vier jaar tijd: dat is het bijzondere theaterproject De Familie van Nielie van Theater Kwatta. Het gaat over een samengesteld gezin dat na heel wat gepuzzel steeds beter in elkaar past 

Zodra het licht dimt, klinken twee kinderstemmen door de zaal. Ze gaan familietje spelen met de blokken en poppen die levensgroot en levensecht op het toneel staan. Als alle poppen zijn aangekleed en de rollen zijn verdeeld, gaat de voorstelling beginnen…

Filosoof in de kast

Je maakt kennis met Pam. Na de dood van haar moeder wil haar vader Theo trouwen met de gescheiden Saar. Dat ziet Pam echt niet zitten. Saars zoon Jonathan wel. Want dan krijgt hij eindelijk een hond! En die komt er. Net als varken Wolkje, die Pam als huwelijkscadeau meeneemt. Als ook oma bij hen intrekt en er een filosoof in de kast blijkt te wonen die elke dag een nieuwe naam heeft, barst de spiksplinternieuwe familie bijna uit z’n voegen. En dan passen ze nog niet eens echt goed in elkaar.

De Familie van Nielie foto Laura Luca

Hoop losse eindjes

Dit eerste deel is duidelijk een opstapje en is bedoeld om iedereen te leren kennen. Het verhaal is nog lang niet af en heeft een hoop losse eindjes waaraan een volgend deel geknoopt kan worden. Daar moet je tegen kunnen. Ook moet je je nieuwsgierigheid in bedwang houden. Aan het eind van de voorstelling wordt er een pakket bezorgd voor oma. Wat daarin zit krijg je pas volgend jaar te weten. Zou het een nieuw puzzelstukje zijn? 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Theater

Geen inhoud gevonden