toverfluit
Theater

Recensie: De Toverfluit

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Toverfluit

4
Theater De Toverfluit
Leeftijd
7+
Makers
De Toneelmakerij en Silbersee
Te zien
reist t/m 26 januari 2020 door heel Nederland

Nog nooit naar een opera geweest? De Toverfluit bezorgt je een vliegende start. Met niet alleen muziek van Mozart, maar ook rap en breakdance. En dat alles ergens in de ruimte!

Het sprookje start als Pamina in slaap valt en wakker wordt op een andere planeet, midden in de strijd tussen Zon en Nacht. Zon gaat zelfs zo ver dat hij de dochter van Nacht ontvoert. Pamina ontdekt tot haar schrik dat zij dat is! Ze zit zelfs vastgeketend aan Moon, het gebochelde hulpje van Zon. Droomt ze? Net zo in de war is Tamino die met zijn ruimteschip op dezelfde planeet is neergestort en opdracht krijgt Pamina te redden.

Gelukkig met de hulp van Papageno die al rappend en dansend met zijn netje sterren vangt. Al snel betrekken Zon en Nacht iedereen in hun ruzie. Naar wie moeten ze luisteren? Of moeten ze juist vertrouwen op hun eigen hart?

Kippenvel

Duizelt het je nu al? Geen zorgen. Ook als je niet alles snapt, neemt de muziek je mee. Dikke kans dat je de beroemde aria van Nacht toch herkent en anders vergeet je die nu nooit meer. Moon zorgt er ondertussen voor dat er ook nog wat te lachen is, alleen al door zijn nette jasje dat onder zijn strakke rode sportbroekje uit piept. Maar de mooiste verrassing wacht je als het lied over Zon en zijn krachtige stralen gezongen wordt. Kippenvel!

De Toverfluit, toneelmakerij.nl

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Theater

Geen inhoud gevonden