Foto: Bart Grietens
Theater

Recensie: Het Groene Meisje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Het Groene Meisje

4.5
Foto: Bart Grietens
Leeftijd:
8+
Wanneer:
t/m 22 mei

Perry en Loek uit Het Groene Meisje houden van schoon. Nee, van megaschoon. Hun huis is net zo smetteloos als hun schoonmaakbedrijf. Tot hun nichtje Destiny voor de deur staat. Kinderen die van buiten komen: een ramp! 

Kinderen, aarde, groen. Perry is allergisch voor alles wat van buiten komt. Hij is dan ook niet blij dat Destiny van de ene op de andere dag bij hen intrekt. Tot overmaat van ramp heeft ze ook nog haar plant Gerrit meegenomen! Om alles steriel te houden, moet Destiny zich compleet aanpassen aan het chemische schone leven van Perry en Loek. De plant blijft in de doos, douchen is verplicht na een wc-bezoek en na een boswandeling moet Destiny in quarantaine. Maar geen groen in huis? Niet meer genieten van de natuur? Dat laat ze niet zomaar gebeuren.

Voor ieder wat wils

Het Groene Meisje houdt je constant op het puntje van je stoel. Het maken van nieuw schoonmaakmiddel zorgt door de rookmachines en explosies voor een hoop spektakel. Verder is er nog een grappig pratende computer en worden de mooie liedjes live begeleidt op cello en toetsen. Maar misschien wel het belangrijkste: de voorstelling laat je nadenken over in welke wereld jij wilt leven. Eentje gemaakt van plastic of van groen?

Kijk voor de speellijst op de site van MaxTak.

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Theater

Geen inhoud gevonden