The Mysterious Benedict Society
TV-Serie

The Mysterious Benedict Society is een mysterieuze raadselserie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

The Mysterious Benedict Society

4
Benedict poster
Wanneer:
Vanaf 25 juni
Waar:
Disney+
Lengte
8 afl. van 50 minuten
Taal:
Engels (Nederlands ondertiteld)

In de nieuwe Disney+-serie The Mysterious Benedict Society is de wereld in een toenemende staat van paniek. Hoe dat precies komt, is raadselachtig. Dus worden vier superslimme weeskinderen op een geheime missie gestuurd om de wereld te redden. 

Klinkt dit je raadselachtig in de oren? Niet gek. Deze serie is ook behoorlijk raadselachtig. Het begint al bij de toelatingstesten die Reynie, Sticky, Kate en Constance moeten doen. Die zitten vol valstrikken en ingewikkelde puzzelvragen. Door slim en vooral buiten de lijntjes te denken, slagen de vier. Ze denken te zijn toegelaten tot een school voor superslimmeriken, maar in werkelijkheid zijn ze door de eigenaardige Mr. Benedict geselecteerd voor een geheime missie. Hij heeft ontdekt dat iemand geheime berichten de wereld instuurt om mensen bang te maken en tegen elkaar op te zetten. De kinderen moeten ontdekken wie dit doet en met welk doel.

Blind vertrouwen

Niet alleen het verhaal van The Mysterious Benedict Society is raadselachtig. Ook de personages zijn dat. Elk van de vier weeskinderen heeft een bijzonder verhaal en ook Mr. Benedict is een behoorlijk rare snuiter. Hij leidt aan narcolepsie: elke keer als hij enthousiast wordt of zich druk maakt, valt hij in slaap. Maar hij is ook de enige die echt ziet wat de kinderen waard zijn. Met zijn blind vertrouwen in hen, kunnen zij de hele wereld aan. Daar is dan weer niets raadselachtigs aan!

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer TV-Serie

Geen inhoud gevonden