Labo

Rij, duik of vlieg met Nintendo Labo!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
000000
ADVERTENTIE

Stel je eens voor dat je een kartonnen bouwplaat zelf in het stuur van een stoere auto kunt veranderen. In dat van een vliegtuig of zelfs van een onderzeeër. En dat deze voertuigen ook écht tot leven komen als je je Nintendo-Switch erin schuift. Dat kan met het splinternieuwe Nintendo Labo-voertuigenpakket!

Alles wat je nodig hebt, zit in de doos. Kartonnen bouwplaten, extra onderdelen en een Nintendo Switch. Je hebt geen lijm, tape of schaar nodig. Ben je klaar met bouwen? Steek de sleutel in het stuur van je voertuig, kies het bijbehorende spel, trap je pedaal in en hup, daar ga je!

Avonturen

Tijdens het spel beleef je allerlei spannende avonturen. Je racet door de woestijn, vliegt over bergen of duikt onder water. Ondertussen voer je leuke opdrachten uit. Je kunt tijdens je avontuur makkelijk van voertuig wisselen. Steek je sleutel in een ander stuur en verander zo van vliegtuigpiloot in een kapitein van een duikboot. Elk voertuig heeft zijn eigen besturing en speciale bewegingen.

Vrienden

Je kunt zelf op avontuur, maar je kunt natuurlijk ook samen spelen met je vrienden. Kies de rallystand en daag elkaar uit. Je kunt in totaal met zijn vieren tegelijk spelen. Kun jij van je vrienden winnen?

Nintendo Labo is alleen voor Nintendo Switch. Van Nintendo Labo zijn er nog twee ander pakketten beschikbaar. Ontdek alles op de website!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook