Spy in the wild

Kijken: robotdieren in de natuur

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Je ziet bijna niet dat ze nep zijn: de robotdieren uit het natuurprogramma Spy in the Wild. Ofwel: spioneren in het wild! Dat levert heel wat bijzondere beelden op.

Een stokstaartje dat stokstijf blijft staan. Het is een van de robotdieren die voor Spy in the Wild gebruikt is. Ze zien eruit als gewone dieren, alleen kunnen ze wat minder soepel bewegen. En hun ogen, die zijn vervangen door kleine cameraatjes. Zo kunnen ze de andere dieren van heel dichtbij filmen!

Spy in the Wild

Genept

Krokodillen, schildpadden, papegaaien en apen: van elke soort is een robotversie gemaakt. Na de eerste aflevering in Nederland waren veel kijkers enthousiast. Al vonden sommige mensen het maar raar. Want worden de dieren niet geplaagd met een neppe soortgenoot? Zij hebben namelijk niet door dat het een nepperd is!

Vind jij het kunnen, om neppe dieren los te laten in het wild? Oordeel zelf: Spy in the Wild is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO1!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Vlinders weggefladderd uit Burgers' Zoo of Japanse kever Spike kan tekenen.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat als andere dieren die robotten opeten? Dan gaan ze toch dood?

andere dieren kunnen ze op eten en dan gaan
ze dooden natuur moet natuur blijven!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.