Ronaldo kan geen thee drinken

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Rustig een kopje thee drinken is best lastig als je de beroemdste voetballer ter wereld bent. Cristiano Ronaldo telde zijn slokken thee én het aantal foto’s van hem op een terras. Wat zou er winnen?

Zodra Ronaldo ergens gaat zitten, kijkt iedereen naar hem. Het lukt de profvoetballer om nog net om een slokje thee te drinken, voordat de eerste fan naast hem staat.

Thee en foto's
Vanaf dan komt de ene na de andere fan aan zijn tafeltje. Geduldig gaat Ronaldo met iedereen op de foto. Af en toe lukt het hem zelfs nog om een slokje thee te scoren.

De laatste?
‘Dit is de laatste’, belooft de vierde fan. Maar Ronaldo weet wel beter. Overal waar hij komt, willen mensen met hem op de foto. ‘Ze vragen zich vast af: is hij altijd zo aardig?’, grapt de voetballer tegen zijn vriend.Parfum
Als er vrouwen van een parfumwinkel naast hem staan, vraagt hij of ze zijn eigen luchtje, Legacy, al verkopen. ‘Nog niet’, zeggen ze. Oei! Ronaldo praat wel even met de leverancier, antwoordt hij.

Reclame
Hoe gezellig het filmpje er ook uitziet, het is niet zomaar gemaakt. Ronaldo maakt er reclame mee voor zijn koptelefoon. Die kun je voor heel veel geld op zijn site kopen. Hij is een voetballer én een zakenman in één.

Wil je meer filmpjes zien? Kijk dan eens op Kidsweek.nl/filmpjes.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

haha Blij

echt grappig wel iets van 50/60 foto´s

Rentweg Vraagtzichaf Oeps Blij Duimomhoog Duimomlaag Juichen hahahaha grappig ronaldo is echt leuk en een goede voetballer

iedereen wil een foto lol Blij

siiiiii ronaldo Blij
hij heeft maar een paar slokken tee gehad en een stuk of 70 fotos Juichen
geinig hoor Duimomhoog

Super beroemd hoor, die Ronaldo! Rentweg

Dat de mensen zo rustig bleven...

En ik zou ook wel op de foto met hem willen.

Hello guys how are you all Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.