school

The Mysterious Benedict Society
4
TV-Serie

In de nieuwe Disney+-serie The Mysterious Benedict Society is de wereld in een toenemende staat van paniek. Hoe dat precies komt, is raadselachtig. Dus worden vier superslimme weeskinderen op een geheime missie gestuurd om de wereld te redden. 

Foto: Shutterstock

Pop it fidget toys zijn heel populair. Hoe komt dat? Monique Thoonsen, prikkel-expert en schrijver van het boek Wiebelen en friemelen in de klas, weet dat precies. Volgens haar kan het friemelen helpen als je overprikkeld én onderprikkeld bent.

Ontspannen na een drukke schooldag
Voor ouders

Een drukke schooldag kan voor een vol hoofd zorgen. Hoe kun je je kind helpen om na zo'n dag weer te ontspannen? Kindertherapeut Carla van Wensen geeft advies.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

ANP

Onderwijsminister Slob heeft slecht nieuws. Hij denkt dat veel kinderen dit schooljaar blijven zitten door de coronacrisis. Dat vertelde hij vanmorgen op de radio...Lees meer

scoop knuffel

De scholen blijven nog even dicht en dus heb je vast veel tijd over om thuis leuke dingen te doen. Bang zijn dat je je gaat vervelen hoeft niet. Maak bijvoorbeeld eens je eigen Scoop!Lees meer