Stelling Maartje
Stelling

Maartje over slijmende juryleden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

In de stelling vertelt een redactielid van Kidsweek zijn of haar persoonlijke mening over een nieuwsonderwerp. Ben jij het eens of oneens en waarom?

Zingen kan ik niet, maar als ik aan The Voice mee zou doen dan weet ik wel welke coach ik kies. Anouk! Want niemand op die rode stoelen is zo eerlijk al zij. Ze zegt niet alleen wat ze vindt, maar wil de kandidaten ook echt beter maken. En dat is wat een coach moet doen. Vooruit, het mag misschien soms wat vriendelijker maar duidelijk is ze wel. Zo zei ze afgelopen vrijdag tegen kandidaat Sophie dat ze ‘een fantastische stem’ heeft, maar ook een paar ‘gekke maniertjes’ die daar de aandacht van afleiden. Kijk, daar heb je wat aan!

Rollende ogen

Meer dan aan het geslijm van Lil’ Kleine. Die lokte Sophie in zijn team door haar te zeggen dat hij haar ‘echt, echt, écht heel bekend kan maken’. Complete onzin natuurlijk. Veel kandidaten van talentenjachten worden namelijk nooit een ster. Anouk rolde dan ook flink met haar ogen. En ik ook. Juryleden moeten stoppen met alleen maar zeggen hoe geweldig iemand is. Daar leer je toch niets van?

Stelling: Juryleden moeten stoppen met slijmen

Seb (9): Oneens: 
‘Ik kan ook niet zingen, maar als ík mee zou doen aan The Voice dan koos ik juist voor Lil’ Kleine. Ik ben wel een beetje fan van hem. Het is juist goed dat hij complimenten geeft om zo iemand in zijn team te krijgen. De coaches willen natuurlijk zelf ook winnen. Alleen vind ik wel dat je moet waarmaken wat je belooft. Ik denk dat Lil’ Kleine echt iemand bekend kan maken. Dat is hemzelf natuurlijk ook gelukt.’ 

Anderen lazen ook: Kleine Voice Kids worden groot.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Oneens en eens

Oneens :
Ze mogen best slijmen maar dan moeten ze het wel doen. Vind ik.
Eens: het gaat altijd wel een beetje lang door, het duurt altijd zo lang al dat geslijm

Mij maakt het alleen uit als ze stome dingen zeggen maar als ze complimenten geven dan mogen ze een beetje slijmen

Complimenten vind iedereen wel fijn denk ik maar te veel geslijm moet het ook niet worden !

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.