Het grootste springkasteel ter wereld

Stuiteren op het grootste springkasteel ter wereld

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Kan een springkasteel jou niet groot genoeg zijn? Dan wil je vast stuiteren op The Beast. Dat is het grootste springkasteel ter wereld.

The Beast is gemaakt door een Belgisch bedrijf. Op dit stuiterparadijs ben je wel even zoet. De route is 272 meter lang en gaat drie keer de bocht om. Onderweg kom je 32 hindernissen tegen waar je overheen moet klauteren.

Nog langer?
Het kost vier uur om het kasteel uit te rollen, op te blazen en vast te zetten. En zesduizend euro per dag om te huren. Maar de makers zijn nog lang niet klaar. Ze willen doorgaan totdat het een kilometer lang is.

Zo ziet springen op The Beast eruit:

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

who die is gaaf.dat wil ik wel een keertje doen. Blij

Ik vind het super cool ik zou het springkastelen wel een keer willen lenen hoor dat lijkt mij wel gaaf alleen ik weet niet waar ik het kwijt moet Vraagtzichaf

echt cool wij mogen met onze klas 50 euro besteeden miss mogen we dit wel haha

cool man ik wil het ooookkk

dat wil ik wel een keer doen Juichen alleen een beetje duur. maar als je het een keer doet met de gemeente Vraagtzichaf . Duimomhoog

dat wil ik ook wel een keertje doen Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.