Reacties

Je mag het zelf weten wat je bij school draagt. Als je een som aan het maken bent, is een broek die fijn en comfortabel is belangrijk.

Ik vind het belachelijk

Ik ben het er niet mee eens. ik vind dat iedereen zelf mag weten wat hij/zij mag dragen. misschien moeten er joggingbroeken komen die lijken op een spijkerbroek :)

Ik ben oneens met de stelling joggingbroeken op school moeten verboden worden Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag

Ik ben oneens. Ik vind dat je gewoon zelf mag bepalen welke broek je aan wilt. En ik snap niet wat ze bedoelen met dat je te onspannen bent, want ik denk niet dat er echt mensen zijn die afgelijd worden door een joggingbroek.

Ik vind dat ook belachelijk je mag toch zelf weten wat je naar school aantrekt

Wat een ellendige vreselijke ongelofelijke onzin vinden wij dit! Echt niet te geloven. Misschien moet juffrouw Sandra zelf eens haar strakke spijkerbroek verruilen voor een wat zachtere broek want het lijkt wel afgunst wat ze ervaart! Ik vind dit ECHT heel erg triest.

oneens!!!!!! iedereen mag het zelf weten!!!!!!!!!!!!!!!!!

ik vind dat het gewoon mag als jij dat wil .

Ik ben het oneens met de stelling, want ik vind dat je zelf mag kiezen welke kleren je aantrekt. Als de leraar merkt dat je er door raakt kan hij er altijd wat van zeggen.

ik ben het ermee oneens want joggingbroeken zitten fijner en als ik een joggingbroek aan heb naar school kan ik veel beter concentreren

hartstikke oneens Blij Duimomlaag Juichen Rentweg Duimomhoog Vraagtzichaf Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Oeps Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Blij Blij Duimomlaag Blij Blij

ik vind het belachelijk las het niet zou mogen want kinderen mogen zelf weten wat ze aan willen doen. het is hun leven en als hun dat willen moeten ze dat gewoon doen * Duimomhoog

Ik ben niet eens je mag gewoon joggingbroekken op school aantrekken hoor!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.