Lees Kidsweek en steun het Rode Kruis

 

Kinderen zitten graag op hun tablet of telefoon. Toch vertellen onze lezers dat ze naar de brievenbus rennen zodra daar hun eigen krant ligt. Kidsweek staat vol slimme weetjes, puzzels, dierennieuws en moppen, maar natuurlijk ook met het belangrijkste wereldnieuws. Zo is het nieuws voor niemand meer saai om te lezen!

NU 10 WEKEN VOOR MAAR €10,-
En wij doneren €3,50 aan het Rode Kruis
 

 

Kidsweek is er voor elk type lezer
Kinderen die veel weten over de wereld snappen teksten beter en sneller. Lezen over nieuws draagt daarom ook bij aan goede schoolresultaten. Best handig dus, een eigen krant! Kidsweek is geschikt voor elk type lezer: verschillende onderwerpen worden belicht, de krant heeft lange en korte teksten en er worden mooie foto’s en illustraties gebruikt.
Scoop met fruitmand
Waar gaat onze donatie naartoe?
Wij vinden dat alle kinderen én volwassenen elke dag de mogelijkheid moeten hebben om een warme maaltijd te eten. Het Rode Kruis vertelde ons dat er gezinnen zijn die door de coronacrisis geld tekort komen voor een gezonde maaltijd, maar door omstandigheden niet in aanmerking komen voor structurele hulp, zoals de Voedselbank.

Het voedselprogramma
​Het Rode Kruis is daarom gestart met een voedselprogramma, waarmee zij wekelijks 3.000 mensen in Nederland helpen aan boodschappen. In de komende weken doneren wij voor elk proefabonnement dat wordt afgesloten € 3,50 aan dit voedselprogramma. Met het lezen van Kidsweek zorg jij ervoor dat een getroffen gezin een warme én een koude maaltijd krijgt.

SLUIT NU JE ABONNEMENT AF!
 

 

Neem alvast een kijkje in Kidsweek: