Taylor (11) wint van golfkampioen Tiger Woods

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Taylor (11) mocht deze week een nieuwe golfbaan openen in de Amerikaanse staat Texas. Daar sloeg hij, hoppa, een hole-in-one! Dat deed golfkampioen Tiger Woods hem niet na.

De golfvereniging Bluejack National kreeg er woensdag een nieuw gedeelte bij, met kortere banen die ook leuk zijn voor kinderen. De indeling van het veld was ontworpen door golfkampioen Tiger Woods.

De elfjarige Taylor was een van de gelukkige kinderen die een dagje vrij kregen om het veld te testen.

Als eerste
Als je als eerste een balletje mag slaan op de golfbaan, ben je vast zenuwachtig. Als er dan ook nog een heleboel mensen toekijken, gaan je handen een beetje trillen. En als dan ook nog eens de beste golfer van de wereld naast je staat, barst het zweet je waarschijnlijk helemaal uit. Maar niet bij Taylor (11). Hij sloeg de bal in één keer in het juiste gaatje.Taylor maakte het rondje daarna af met Tiger. Hij sloeg geen hole-in-one meer, maar scoorde uiteindelijk wel drie punten meer dan Tiger Woods:
Taylor verslaat Tiger Woods

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik ben daar kaai goed in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Juichen Juichen Juichen Juichen Oeps Oeps Oeps Oeps Blij Blij Blij Blij Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

ik heb nog nooit een hole-in one gescoort maar ik ga echt niet vaak golven Vraagtzichaf

very Nice !!!

hij is ZOOOO!!!!!!!! SLECHT XD

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.