ANWB uitje

TEST: Welk uitje past bij jou?

Heb je de krant uit? Dan weet je dat er superveel te doen is in Nederland. Je zou er bijna duizelig van worden! Ho! Wacht! Geen stress! Doe de test en ontdek wat voor uitje het beste bij jou past.

1. Je moet voor school een werkstuk maken. Dit onderwerp kies jij:

A. Wat leeft er in de Grote Oceaan?

B. Zo bouw je thuis een echte raket

C. Vijftig weetjes over hiërogliefen

2. Het is woensdagmiddag en niemand heeft tijd om te spelen. Je moet jezelf vermaken. Wat ga je doen?

A. Naar buiten om friemeldieren te zoeken. Ik heb nog wat bewoners nodig voor mijn rare-beestjes-bak

B. Iets maken. Ik denk een cake. Of nee: een lavalamp. Of nee: een nieuwe pot slijm!

C. Lezen in mijn encyclopedie en een nieuwe geheimtaal bedenken, zodat ik ongestoord met mijn vrienden kan kletsen.

3. Je bent jarig! Dit wil jij het liefst doen op je feestje:

A. Naar een dierentuin of op bezoek bij een imker

B. Lasergamen of kanoën

C. Een museumspeurtocht of naar een raadselachtige escaperoom

Meestal A?

Jij bent een echte natuurfan. Je houdt van bijna elk beest en ieder diertje. Je bent geïnteresseerd in alles wat er op de aardbol te vinden is: bomen, vulkanen, regenwouden. Je wordt gelukkig van uit-stapjes in de buitenlucht, maar ook van een tentoonstelling over natuurverschijnselen, een strand-tocht of een show over dieren.

Meestal B?

Jij bent een bezig bijtje. Actie, actie en nog eens actie. Daar krijg jij nou een kick van. Stilzitten of ergens naar staren? Niet jouw ding! Liever sjees je met een noodvaart door een achtbaan of spring je van een bungeejumptoren. Ook leuk: iets maken! Een brood bakken bijvoorbeeld. Of een dam bouwen. Het hoeft niet altijd wild en snel. Je wilt gewoon wat DOEN!

Meestal C?

Jij bent een nieuwsgierig aagje. Een weetjesvreter. Het liefst zuig je je helemaal vol met interes-sante feitjes over Egypte, verhalen over beroemde schilders of weetjes uit verre landen. Een mu-seum is echt iets voor jou, maar ook een ontdek-route of een survivaltocht maakt je blij. Als je er maar iets van kunt leren!

WIN!

En? Wat voor uitjestype ben jij? Laat het ons weten en vertel ons waarom nou juist JIJ heel hard een leuke dag nodig hebt! Stuur jouw antwoord het liefst met een leuke of gekke selfie vóór 20 april naar info@yandc.nl o.v.v. ANWB uitje of vul het formulier hieronder in. Als je meedoet, maak je kans op een dagje uit naar keuze voor het hele gezin (max 5 kaarten).

 
1 Begin 2 Voltooid
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.