Wassen beeld van Donald Trump

Nu het kapsel van deze nep-Trump nog

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

Oranje huid: check. Besliste blik: check. Alleen aan het kapsel van deze neppe Donald Trump moet nog hard gewerkt worden.

Op 20 januari moet de blonde haardos af zijn. Dan wordt Trump officieel de nieuwe president van Amerika. In het hoofdkwartier van museum Madame Tussauds in Londen werken mensen keihard om voor die tijd vier perfecte Trump-beelden af te hebben.

Kleikop


Het begon allemaal in juni, met honderden foto’s van de zakenman. Na veel meten en kneden was er een grijze kleikop met precies kloppende afmetingen, rimpels en kwabjes. Daarna werd Trumps gezicht geverfd met de bekende oranje gloed. En één voor één werden al zijn blonde haren in zijn schedel geprikt.

Nu is het tijd voor een paar verfbeurten, een knipsessie en de bekende styling, met een flinke pot gel. Benieuwd naar het eindresultaat? Dan moet je een vliegticket boeken: de beelden zullen te zien zijn in de Madame Tussauds-musea in Londen, New York, Washington en Orlando.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

 
DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Blij Blij Blij Blij Blij Blij ik ga deze vakantie al naar London dus dan kan ik er al gelijk heen! Juichen Blij Juichen Blij Juichen Blij Juichen Blij

hij ziet er nu al heel echt uit

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps