Trump

Meisjes bakken koekjes voor Trump

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Cora
Cora
van der Weij

'Mogen we een keertje voor u komen koken?', schreven de Amerikaanse nichtjes Natalie (11) en Celia (8) aan president Trump. Dat mocht! Vrijdag was het zover. 

Stonden de meisjes zomaar in de keuken van het Witte Huis. Met kokmutsen op en hun handen vol meel.

'Beste president'

Het was een idee van Natalie. Ze is dol op koken en besloot een brief te sturen naar het Witte Huis in Washington. 'Beste president', stond erin, 'mijn nichtje Celia en ik willen u een fantastisch aanbod doen. Al bijna sinds onze geboorte houden wij van koken. Wij helpen altijd onze oma in de keuken en we zijn voor onze leeftijd goeie koks. We zouden het heel leuk vinden om een keertje voor u te koken. Of, als u dat beter uitkomt, kunt u ook bij ons thuis komen eten.'TrumpBakfeest
Na een tijdje kregen de meisjes een brief terug van Donald Trump en zijn vrouw Melania. Daar stond in: 'We willen jullie aardige aanbod graag aannemen. Jullie zijn van harte welkom om mee te komen helpen in het Witte Huis.'

Afgelopen vrijdag was de grote dag. Natalie en Celia meldden zich in de keuken van het Witte Huis. Ze mochten de vaste koks van de president helpen met chocoladekoekjes bakken. Toen ze klaar waren brachten ze een boordevol bord naar de president in zijn kantoor, de Oval Office. Zijn vrouw Melania heeft foto's van het gezellige bakfeest op Instagram gezet. ‘Dank je wel Celia en Natalie! Ik heb geweldig genoten terwijl jullie koekjes kwamen bakken’, schrijft ze erbij.

Anderen lazen ook: Frank (11) mag het gras van het Witte Huis maaien.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps