Uit eten in een kas van Mediamatic Amsterdam

3x Bijzonder uit eten in coronatijd

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Restaurants zijn dicht, maar op sommige plekken kun je tóch uit eten. Deze drie restaurants zijn wel héél creatief om hun gasten te bedienen.

Uit eten in een kas van Mediamatic Amsterdam

Foto: Willem Velthoven voor Mediamatic Amsterdam

1. Uit eten in je eigen kleine kas

Anderhalve meter afstand houden, niet te veel mensen bij elkaar in één ruimte... Het wordt nog lastig voor restaurants als ze weer open mogen. Mediamatic Amsterdam, een kunstcentrum en restaurant in één, bedacht daar iets slims op. Ze geven alle gasten hun eigen ruimte: een kleine kas. Het eten wordt op lange dienbladen geserveerd en de bediening draagt spatmaskers en handschoentjes. Eet smakelijk!

Extra lange dienbladen bij Mediamatic Amsterdam Foto: Willem Velthoven / Anne Lakeman voor Mediamatic Amsterdam

2. Dineren voor je eigen camper

Speciaal voor Moederdag opende restaurant Vlaar in 's Graveland een campingrestaurant. Gasten konden een camper huren die tegenover het restaurant was geparkeerd. De bediening bracht daarna de opgemaakte borden naar de gedekte campingtafeltjes.

Camperdiner bij restaurant Vlaar

3. Aan tafel met een pandaknuffel

Kijk, je kúnt een stoel afplakken met de tekst HIER MAG JE NIET ZITTEN, maar je kunt er ook een gezellige pandaknuffel op zetten. Dat is wat ze in een restaurant in Thailand hebben gedaan. Zo weten gasten waar ze wél mogen zitten, en hebben ze nog een beetje gezelschap aan tafel ook.

Aan tafel met een panda

Anderen lazen ook: Fastfoodrestaurant aan huis.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Cool! Ik wil een pandaknuffeltje! Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.