Foto: Pixabay

Een grote dierenverhuizing in Nationaal Park De Hoge Veluwe. De moeflons gaan daar achter een speciaal hek wonen. Sinds kort leeft er namelijk een wolvin in het natuurgebied. En die neemt graag een hapje van de andere dieren…

Foto: Facebook Wellington District Police

Een brand, een hartaanval of een ongeluk: 112 bel je natuurlijk alleen als er écht iets aan de hand is. Een jongen (4) uit Nieuw-Zeeland dacht daar anders over. De kleuter belde de politie om zijn speelgoed te laten zien.

Foto: Madame Tussauds

Staat de echte Nikkie nou links of toch rechts? Op deze foto is het bijna niet te zien, maar een van deze Nikkie de Jagers is hartstikke nep. De YouTuber kreeg deze week haar eigen wassen beeld.

Foto: AP

Een handje schelpen, een haaientand of een stuk barnsteen: in zee kun je altijd wel iets moois vinden. Maar een mega-oud zwaard? Daar moet je dikke mazzel voor hebben. Een duiker viste er deze week eentje op in de buurt van Israël.

Foto: ProNieuws Producties

Ken je de walrus nog die een paar weken geleden werd gespot bij Schiermonnikoog en Harlingen? De kolos is opnieuw opgedoken. Dinsdag deed ze een dutje in...

Cinekid

Het grootste festival voor kinderfilms ter wereld? Dat vind je deze herfstvakantie in Nederland. Hier wordt tot 31 oktober Cinekid gehouden.

Foto EPA

Betogers in het Midden-Amerikaanse land Guatemala zijn het beu. Het standbeeld van Christoffel Columbus in hun hoofdstad moet maar eens weg, vinden ze. Ze hebben daarom geprobeerd om het negen meter hoge beeld van zijn sokkel te trekken.

Foto: AP

Geen halsband of ketting, maar een zestien kilo wegende autoband. Ruim twee jaar liep een hert in de Amerikaanse staat Colorado daarmee rond zijn nek. Nu is het dier eindelijk van zijn loodzware last verlost.