heimwee tips

Alles leuk en aardig hoor, al die vakantieplannen. Maar eh... wat als je nou liever lekker thuis bent? Veel Nederlanders hebben weleens heimwee. Je kunt er letterlijk zíek van worden. Hoe kom je de vakantie dan toch door? Zeven tips!

verlaten hamsters

Op jacht naar Pokémons stuitten twee Amerikaanse tieners in een leeg park op een kooi vol achtergelaten dieren. Ze kwamen er om een spelletje te spelen, maar hebben er dierenlevens gered! 

kat en rat
Kijk Nou!

Iedereen kan een kat en een rat, of een hond en een paard, uit elkaar houden toch? Nou, probeer het maar eens bij deze beesten!

Witte haai

Slecht nieuws voor de Zuid-Afrikaanse witte haai. Er zijn er nog maar de helft van over! 

Olympische fakkel

Man probeert olympische fakkel te stelen

Een paar maanden geleden is-ie aangestoken in de Griekse plaats Olympia: de olympische vlam. Duizenden hardlopers zijn sindsdien met de fakkel onderweg naar Rio de Janeiro. Daar beginnen op 5 augustus de Olympische Spelen. Maar het scheelde niet veel of de fakkel werd gestolen... 

Verjaardagstaart

De Belgische tweeling Pieter en Paulus Langerock mochten 103 kaarsjes aansteken op hun verjaardagstaart. 

Wiplala set

Wie kent Wiplala nou niet? Dat kleine toverende, o nee, tinkelende minimannetje uit de boeken van Annie M.G. Schmidt? Hij wandelt door een poppenhuis alsof het een villa is en past met gemak in je zak. De familie Blom merkt al snel hoe dat voelt als Wiplala hen per ongeluk ook klein tinkelt. Wiplala wordt nu verfilmd en Kidsweek...