vuurpijlen afsteken

Heel even leek het erop dat we dit jaar geen vuurpijlen mochten afsteken met oud en nieuw. Dat mag namelijk alleen nog maar als de pijl in een speciale, goedgekeurde standaard wordt gezet. En die was er lange tijd niet.

ariane grande

Ariana Grande kan een feestje vieren. Haar nieuwe clip Thank u, next is binnen vier dagen al 100 miljoen keer bekeken op YouTube. De zangeres breekt daarmee een record: nog nooit eerder werd een video zo vaak bekeken binnen zo’n korte tijd. Zeven weetjes over deze popprinses. 

Wit rendier

Sommige dieren zijn zo zeldzaam dat als er een foto van ze wordt gemaakt, deze meteen een hit wordt. Dat gebeurde ook bij dit witte rendier. De Noorse fotograaf Mads Nordsveen spotte hem laatst tijdens een wandeling. Plotseling stond de fotograaf oog in oog met het spierwitte dier. 'Dat was een magisch en sprookjesachtig moment', vertelt-ie aan...

rollator vrouw

Daar kom je niet zomaar mee weg, moest een 89-jarige vrouw dinsdag hebben gedacht toen zij werd beroofd van haar sieraden. De dame uit Beek en Donk pakte haar rollator en ging achter de dief aan. 

guus

Kleine kans dat jij ooit een eend in een skate-outfit hebt gezien. Behalve als je Guus de eend op Instagram volgt. Dan kijk je er niet gek meer van op.