knuffels

Help! Wat doe je als je je knuffelbeer niet kan vinden? De Amerikaanse Ryan Paul (12) belde de politie! Het telefoontje was niet heel duidelijk. Eén politieagent besloot daarom toch maar even te gaan kijken. 

slangen ratelslang

Een Amerikaans bedrijf dat slangen vangt wordt regelmatig gebeld om 'een paar' te verwijderen. Maar zo'n opdracht als vorige week hadden ze nog nooit gehad. Ze haalden 45 ratelslangen uit één huis!

duif armando

Het baasje van de duurste duif ter wereld neemt liever geen risico. Duif Armando werd verkocht voor 1,25 miljoen euro en heeft daarom nu een eigen bewaker.

Stelling Thijs over Limburgs

In de stelling vertelt een redactielid van Kidsweek zijn of haar persoonlijke mening over een nieuwsonderwerp. Ben jij het eens of oneens en waarom?

Bron Instagram

Op de Filipijnen is een dode walvis aangespoeld. Het arme dier had wel 40 kilo plastic afval opgegeten. Waarschijnlijk is-ie overleden door alle plastic zakken en bekers in z’n buik, zegt een zeebioloog uit dat land.

Foto: Pixabay

Waar je telefoon wel niet allemaal goed voor is! In Australië redde een smartphone namelijk het leven van een man. Hoe dan denk je misschien? Het toestel hield een afgevuurde pijl tegen.

gered spijkerbroek

Oei, daar lig je dan middenin de Grote Oceaan. Gelukkig had de Duitse Arne Murke een spijkerbroek aan, want die kun je dus schijnbaar gebruiken om je leven te redden!

konijn en kat

Een snoepje voor de hond of wat kaas voor de kat? Daar zeggen de deelnemers van de afvalrace Beat The Vet voortaan toch maar ‘nee’ tegen. Eindhovense huisdieren gaan namelijk tot 9 juli op dieet.

Greta Thunberg nobelprijs vrede

De Zweedse Greta Thunberg protesteert al maandenlang elke vrijdag voor een beter klimaat. Heel veel kinderen en jongeren zien haar als een voorbeeld. En daarom is ze kandidaat voor een belangrijke en bijzondere prijs: de Nobelprijs voor de Vrede.

politie boeten joyriden kind 15 snelweg auto

Een pakketje stelen, gepakt worden, iemand bijten en vervolgens je broek vol poepen. Het klinkt misschien als een stripverhaal, maar afgelopen weekend gebeurde het toch echt in Hoorn.

Rue Crémieux

Een straat vol met selfie-makende toeristen. Niet echt rustgevend als je lekker aan het ontbijten bent. De bewoners van deze Parijse straat zijn er helemaal klaar mee.