Toy Story-advertorial

Speelgoed komt tot leven in Toy Story 4

Woensdagmiddag. In bioscoop De Filmhallen in Amsterdam klinkt gejoel en gejuich. Groep 4b van de Sint Lidwina school uit Amsterdam Oost heeft er zin in. Zij mogen met zijn allen naar Toy Story 4, omdat ze een bijzondere inzamelingsactie hebben gedaan.

Ben 10

Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

In de nieuwe afleveringen moet Ben o.a. van opa Max de Roestbak schoonmaken terwijl twee gemuteerde insecten van plan zijn...

Paleis het Loo

Op het dak van Paleis het Loo

Altijd al rond willen snuffelen in de stallen van een paleis? In een koninklijke koets willen zitten? Of willen ronddwalen in de paleistuin? Dat kan! Kom deze zomer naar Paleis het Loo en neem zelfs een kijkje op het dak!

Rickachu event nintendo

Rickachu gaf een Pokemon Let's Go college aan Kidsweek lezers!

Woensdag 15 mei kwamen twaalf Pokémonfans bij elkaar op het Pokémon: Let’s Go- event bij Nintendo. YouTuber Rickachu gaf ze een Pokémon college en daarna speelde iedereen met elkaar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! op de Nintendo Switch. Gido: ‘Deze dag is zó leuk. Maar wacht even, ik moet nu een Pokémon vangen.’

Openluchtmuseum Gruwelijk of lekker

Smaken verschillen in het openluchtmuseum

Van wat voor smaken houden ze in andere landen? En wat is eigenlijk typisch Nederlands eten? Op die vragen proberen Zoë, Lente en Merle antwoord te vinden in het Nederlands Openluchtmuseum. Ze testen het thema ‘Gruwelijk Lekker’ waarbij je testjes kunt doen, smaken kunt proeven en nog veel meer!

Teen titans

Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.

De nieuwste Teen Titans Go!...