Winactie laatste helden op aarde

Maak kans op een prijzenpakket van de boekenserie 'De Laatste Helden'. Het prijzenpakket bestaat uit het nieuwste boek, een Nintendo Switch game en stickers van 'De Laatste Helden'. 

Wil jij kans maken op dit prijzenpakket? Vul dan het formulier hieronder in. We vragen om je adres zodat we de prijs naar de winnaar kunnen sturen. Alle...

Ticket to ride - mijn eerste reis

Wil jij kans maken op dit spel? Vul dan het formulier hieronder in. We vragen om je adres zodat we de prijs naar de winnaar kunnen sturen. Alle gegevens worden na de winactie uit ons systeem gewist. De winnaar krijgt vanzelf bericht. Geen bericht? Dan heb je helaas niet gewonnen.

Geen Krant

Deze week valt Kidsweek een dag later dan jullie van ons gewend zijn op de mat. De krantenbezorger komt niet vandaag (donderdag) maar morgen (vrijdag 14 mei) door Hemelvaart. Kun je niet zo lang wachten? Luister dan vast een van onze luisterverhalen. Deze zijn ingesproken door onze collega Femke. Kijk je mee?

puzzel

Afbeelding

Woordzoeker
Afsluitende tekst: 

We vragen om je adres zodat we de prijs op kunnen sturen naar de winnaar. Ook sturen we één actiemail naar het e-mailadres. Alle gegevens worden na de winactie uit ons systeem gewist. De winnaar krijgt vanzelf van ons bericht. Geen bericht? Dan heb je helaas niet gewonnen. 

Intro: 

Heb jij de puzzel uit Kidsweek gemaakt? En denk je dat je het goede antwoord hebt? Vul hieronder je antwoord in en maak kans op een Kidsweek boekenpakket!

Woordzoeker

Vul hieronder je antwoord in en maak kans op een Kidsweek boekenpakket! 

Afbeelding

Woordzoeker
Afsluitende tekst: 

We vragen om je adres zodat we de prijs op kunnen sturen naar de winnaar. Ook sturen we één actiemail naar het e-mailadres. 
Alle gegevens worden na de winactie uit ons systeem gewist.

De winnaar krijgt vanzelf van ons bericht. Geen bericht? Dan heb je helaas niet gewonnen. 

Intro: 

Heb jij de zomerstreper in de Kidsweek Mini gemaakt? En denk je dat je het goede antwoord hebt? 

 

Tip: De leukste kerstkaarten van dit jaar

Pinguin kaart

Vrolijke pinguïn met rode muts

Kerstboom jurkZonder kerstballen geen kerst

Kerstjurk Blond AmsterdamWat een bijzondere jurk
Ballen en cadeautjes

Grappige kaart vol met kerstafbeeldingen

Al deze kerstkaarten zijn te vinden bij Greetz. Ga snel naar hun pagina met kerstkaarten om te kijken welke kerstkaarten jij leuk vindt.

Dit is een commerciële bijlage van Greetz. 
Logo greetz

Afbeelding

Kidsweek Greetz
Intro: 

Jaaaaa, de kerst komt er weer aan! En dat betekent natuurlijk elkaar ook een leuk kerstkaartje sturen. Wat zijn dit jaar de leukste kaartjes? Misschien zit er eentje tussen die jij wilt geven (of hoop te krijgen)?