Verbluffende stoepkunst

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

In Arnhem werd deze maand het World Street Painting Festival geopend. Leon Keer, de bekendste stoepartiest van Nederland, maakte daar een indrukwekkend 3D-kunstwerk dat je nog tot en met 3 september kunt bewonderen. In het filmpje hierboven zie je hoe hij het heeft gemaakt!

Uit het plein lijken bevroren pilaren omhoog te komen. Op drie van die pilaren heeft Keer een zittend meisje getekend. ‘Dat is m’n nichtje van twaalf’, vertelt hij. Op de andere pilaren kunnen voorbijgangers gaan zitten. Als je er een foto van maakt, gebeurt er een soort wonder: het lijkt net alsof de voorbijgangers écht op de ijspilaren zitten.

Hieronder krijg je een klein beetje een idee van hoe het was op het World Street Painting Festival.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Martin Garrix geeft show voor alle leeftijden of Suske en Wiske in een nieuw jasje gestoken

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

WoW dat is echt vet!
Blij Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.