Basketbalfan Gaia (12) gaat viral met LeBron James

Gaia (12) is voor even net zo beroemd als haar idool LeBron James. Haar reactie op hem tijdens een basketbalwedstrijd ging dit weekend viral.

Basketbalfan Gaia (12) gaat viral met LeBron James

De Amerikaanse Gaia (12) had al drie maanden kaartjes voor de basketbalwedstrijd van de Los Angeles Lakers tegen de Golden State Warriors zondag. Ze hoopte dat haar grote held LeBron James tijdens deze wedstrijd het record van topscorer aller tijden zou verbreken.

Blessure voor LeBron James

Maar Gaia had pech. LeBron James brak het record woensdag al, én liep een voetblessure op. Daardoor kon hij zondag niet mee spelen. Haar verbazing was daarom enorm toen LeBron James opeens naast haar in het publiek kwam zitten. TV-camera’s filmden haar reactie en die ging daarna de hele wereld over.

’Beste moment van mijn leven!’

‘Ik ben niet zo groot als hij (2,06 meter), uiteraard, dus ik zag eerst alleen zijn schoenen’, vertelde Gaia achteraf aan een sportcommentator. Toen ze opkeek, dacht ze: ‘Oh my God, de beste basketbalspeler aller tijden zit naast me! Oh my goodness, dit is het beste moment van mijn leven!’Na de wedstrijd gingen ze ook nog samen op de foto: