vlecht

Vadervlechtles groot succes

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

Raakt jouw vader hopeloos in de war als hij iets moet met lange haren? Goed nieuws: vanaf volgende maand kan hij op veel plekken in Nederland een vlechtcursus volgen.  

De vlechtles is vorig jaar verzonnen door een gescheiden vader uit Helmond. Als zijn dochters bij hem waren, moest-ie ze altijd met een warrige bos haar naar school sturen omdat hij niet kon vlechten. Bij een kapper in de buurt regelde hij een workshop. Dat bleken meer vaders handig te vinden: de les zat meteen vol.

Vlechtfeest
Deze week werd bekend dat de vlechtlessen-voor-vaders vanaf november bij kappers door het hele land worden gegeven. Op 20 november begint de landelijke actie met een groot vlechtfeest in het Amsterdamse museum Nemo. Volgens de bedenkers van de actie zijn de haarlessen hard nodig, omdat er steeds meer ouders gescheiden zijn die alles in hun eentje moeten kunnen.

Zo doe je dat  
Wil je niet wachten op de workshops? Dan zijn hier twee handige filmpjes:


 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

dylen spagetie haha hilarisch Blij Duimomhoog Oeps Rentweg Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.