Foto: Pexels

Deze vijf apps zijn leuk én leerzaam

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Vind je thuis je schoolwerk maken maar saai? Daar komt verandering in met deze apps vol leerzame spelletjes. 

Gynzy Kids

Wat is er nou leuker dan spelletjes spelen? Spelletjes waar je ook iets van leert. En dat doe je met de games van Gynzy Kids. Oefen met de tafel van 9 of de vlaggen van de wereld. Zoek woorden en maak breuken. Gynzy Kids vind je op hun site en als app voor Apple en Android

Wereld Geografie Quiz

Weet jij waar Australië ligt? Of Chili? Test het met de Wereld Geografie Quiz. Doordat je zelf de continenten kunt kiezen die je wilt testen, kun je de quiz zo moeilijk maken als je wilt. Als app beschikbaar voor Apple en Android.

Duolingo

Hello there! How are you? Kun jij al een beetje Engels of zou je het graag willen leren? Met Duolingo oefen je elke dag wat Engelse woordjes en zinnen. Kies hoeveel minuten je wilt oefenen en je niveau. Ready? Go! Duolingo is te gebruiken als site maar ook als app voor Apple en Android

Woorden maken

Ook spelling en taal kun je oefenen met verschillende apps. Maak woorden van de letters die je krijgt en oefen met woorden maken. Voor Apple kan dat bijvoorbeeld met Woord Maker Pro. Op Android kan dat met Word Find.

Beter Rekenen

Kun je wat extra uitdaging gebruiken met rekenen? Probeer dan eens de app 'Beter Rekenen'. Elke dag krijg je een paar nieuwe sommetjes om rekenen te oefenen.Te gebruiken op Apple en Android.

Anderen lazen ook: 3 tips om je thuis niet meer te vervelen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook