Wielrenner speelt vals

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Carolien
Carolien
Plasschaert

In Spanje is een belangrijke wielrenwedstrijd bezig: de Ronde van Spanje. Alle toprenners doen mee. Maar grote favoriet Vincenzo Nibali kan zijn koffer alweer pakken. Hij heeft zondag valsgespeeld en mag niet meer meedoen. 

Bij valsspelen en wielrennen denk je waarschijnlijk direct aan doping. Maar dat was dit keer niet het geval. Aan het einde van de tweede rit ging een groep wielrenners onderuit. Ook Vincenzo Nibali maakte een smak. Hij stond op, maar in plaats van keihard te trappen om de schade in te halen, greep hij de auto van zijn ploegleider vast. Zo liet hij zich zo'n tweehonderd meter voortrekken:

Sorry
De Italiaan heeft veel spijt van zijn actie en heeft zijn excuses aangeboden. Hij baalt enorm dat hij naar huis moet. Vorig jaar won Nibali de Tour de France, deze zomer werd hij 'maar' vierde. Daarom wilde hij extra graag deze Ronde van Spanje winnen, om te laten zien wat hij kan. De wielerwedstrijd duurt nog tot en met 13 september. 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

heel gemeen zeg

echt goed van hem, kanjer, mijn held Blij

dat 200meter al niet mag 200 meter

eg stom van hem

zal ik ook doen lekker makkelijk

Handig maar gemeen

raar!!!! Vraagtzichaf Vraagtzichaf Duimomlaag

wel handig hoor maar wel gemeen

oooooooo niet goed

stom dat ie het niet doet

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.