Beeld Netflix
Film

The Willoughby's: familie is ook niet altijd alles

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

The Willoughby's

4
The Willoughby's
Vanaf nu op Netflix

Best kans dat jij in deze coronatijd je ouders weleens he-le-maal zat bent. Maar na het zien van de knap gemaakte en grappige Netflix-film The Willoughby’s vallen ze ineens heel erg mee.

Jane, Tim en de tweeling Barnaby A en Barnaby B hebben erg onaardige ouders die hun kinderen vooral irritant vinden en ze nauwelijks eten en aandacht geven. Dus maken de kinderen een plan om hun egoïstische ouders op een heel gevaarlijke vakantie te sturen, in de hoop dat ze nooit meer terugkomen. Natuurlijk loopt alles anders dan gepland.

Veel grapjes in The Willoughby's

The Willoughby’s is een mooi gemaakte animatiefilm die qua stijl een beetje lijkt op Het regent Gehaktballen. Niet zo gek, want deze film is van dezelfde maker. De film zit vol kleine grapjes. Het verhaal wordt bijvoorbeeld verteld door de kat. Die een blauwe vacht heeft, maar dat vindt iedereen normaal. De kinderen zelf hebben knalroze haar in een bloempotmodel en puntige wortelvormige neuzen. Als de kinderen eindelijk naar buiten kunnen en voor het eerst van hun leven een televisie zien, vragen ze zich bijvoorbeeld af hoe al die mini-mensen toch in dat net-echte-bewegende schilderij gepropt zijn.

Zoet en braaf

Het verhaal van The Willoughby's is soms ook verrassend. Net als het allemaal wel heel zoet en braaf begint te worden, gebeurt er toch weer iets onverwachts waardoor je verbijsterd op de bank achterblijft. Nog een tipje. Zet je televisie niet uit als de aftiteling begint want helemaal aan het eind zit nóg een grapje.

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden