nat geo boekenreeks explorer

Win de boekenserie Explorer Academy

Cruz is leerling aan de Explorer Academy. Daar worden kinderen van over de hele wereld opgeleid tot buitengewone Explorers. In het eerste boek ontdekte Cruz dat zijn familie vanuit het verleden een mysterieuze link heeft met een geheime afdeling van de National Geographic Society. Stukje voor stukje probeert hij dit mysterie te ontrafelen.

In De dubbele Helix vervolgen Cruz en zijn vrienden hun studie aan de Explorer Academy. Aan boord van het schip Orion reizen ze naar exotische locaties over de hele wereld. In oude ruïnes in Jordanië gaan ze op zoek naar de ontbrekende stukjes van de puzzel die Cruz’ moeder voor hem heeft achtergelaten. Maar dan wordt Cruz gewaarschuwd door een mysterieus persoon. Er dreigt gevaar. Waarom wil Nebula Cruz stoppen voordat hij13 jaar wordt? De klok tikt door, terwijl de verjaardag nadert. Een dag die zijn leven voor altijd zal veranderen…

HOUD JE OGEN OPEN VOOR GEHEIME CODES EN PUZZELS IN DIT BOEK!

Explorer Academy – De dubbele helix is deel 3 van een 7-delige serie.

Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Vul het formulier hieronder in om kans te maken. De winnaar krijgt vanzelf van ons bericht. Geen bericht? Dan heb je helaas niet gewonnen.