MissingLink

Win een Missing Link pakket!

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. 

Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s. Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios (ParaNorman, The Box Trolls en Kubo and the Two Strings).De originele stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.

Vanaf 14 augustus ligt de Blu-ray of DVD in de winkel.

Jij maakt kans op een Missing Link pakket met: 
- een DVD of Blu-ray
- een Mister Link knuffel. 

Vul het formulier hieronder in om kans te maken. De winnaar krijgt vanzelf van ons bericht. Geen bericht? Dan heb je helaas niet gewonnen.  

 
1 Begin 2 Voltooid