Winactie the land of stories

Win het boek Het verborgen land

Er is een nieuwe fantasy-serie in Nederland! In Het verborgen land laat Chris Colfer -bekend van zijn rol als Kurt Hummel in Glee- zijn talent zien voor het maken van fantasievolle en vindingrijke plots. De fantasy- en sprookjesliefhebber kan zijn of haar hart ophalen aan deze reeks. Duik in een parallelle sprookjeswereld en ontdek een heel andere kant van bekende sprookjesfiguren als Sneeuwwitje, Assepoester en Doornroosje. Het eerste deel heet De strijd om de magische wens.

De tweeling Alexandra en Koen kunnen niet méér van elkaar verschillen. Alexandra heeft overal een antwoord op en Koen gebruikt de schooltijd liever om een beetje bij te slapen. Als ze een oud sprookjesboek krijgen van hun oma, verandert alles. Ze vallen door het boek en belanden in een bizarre sprookjeswereld. Zo struikelen ze het Koninkrijk van Roodkapje in en komen ze terecht voor het enorme paleis van Assepoester. Om uit deze parallelle wereld weg te komen moeten ze voorwerpen verzamelen. En dat zijn niet de makkelijkste: het haar van Rapunzel, het glazen muiltje van Assepoester en nog veel meer.

Een bloedspannende tocht door koninkrijken en donkere bossen volgt. Helaas zijn ze niet de enige met deze missie. In de verte een zwarte schim, een flits in een spiegel. De boze stiefmoeder van Sneeuwwitje is onderweg.

Dit boek staat op de Tiplijst van de Kinderjury 2023 - stemmen voor de tiplijst kan van 10 t/m 24 april.

Wil je kans maken op dit boek? Vul dan hieronder je gegevens in. We vragen om je adres zodat we de prijs naar de winnaar kunnen sturen. Alle gegevens worden na de winactie uit ons systeem gewist. De winnaar krijgt vanzelf bericht. Geen bericht? Dan heb je helaas niet gewonnen. Op deze prijsvraag zijn onze spelvoorwaarden van toepassing.

Meer Win

Geen spelletjes gevonden