Jetbrains

Win vrijkaarten voor JetBrains Techlab!

Om de Sint een handje te helpen dit jaar, deelt Sinterscoop gave prijzen uit. Onze website staat vol winacties en ook op Instagram maak je elke dag kans. Maak nu kans op vrijkaarten voor JetBrains Techlab.

Technologieën van de toekomst inspireren en fascineren ons. Wij geloven dat robotica, AI en 3D-printen mensen kunnen helpen bij het oplossen van sociale en humanitaire uitdagingen van het heden en de toekomst. Ons doel is om bewustwording van duurzame innovaties te bevorderen, de interesse van mensen in technologie te wekken en kinderen en jonge ingenieurs aan te moedigen om ideeën te ontwikkelen en hun eigen uitvindingen te bedenken. Bij JetBrains Techlab willen we een liefde voor leren, een gevoel van verwondering en een verlangen om de toekomst van technologie te creëren en vorm te geven, opwekken.

Vul je gegevens hieronder in om kans te maken. We vragen om je adres zodat we de prijs naar de winnaar kunnen sturen. Alle gegevens worden na de winactie uit ons systeem gewist. De winnaar krijgt vanzelf bericht. Geen bericht? Dan heb je helaas niet gewonnen. De prijzen worden in de week van 6 december verzonden.