Dragons Dawn of New Riders

Winactie Dragons Dawn of New Riders

Begin februari is Dragons Dawn of New Riders gelanceerd, onderdeel van de populaire Draken-serie. De videogame is gelijktijdig verschenen met de nieuwe film How To Train Your Dragon: The Hidden World/Hoe Tem je een Draak 3.

Dragons Dawn of New Riders plaatst de speler in een nieuw, origineel verhaal met twee nieuwe hoofdrolspelers: Scribbler en Patch. Schurk Eir heeft alle draken in haar macht en het is aan de nieuwe helden om haar te stoppen en de draken te redden. Dit doe je door te vliegen naar nieuwe en bekende locaties, epische vijanden te verslaan en puzzels op te lossen door tussen Scribbler en Patch te wisselen. Dragons Dawn of New Riders is er ook voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Kidsweek verloot 1x een Nintendo Switch videogame en 1x het boek Hoe Tem Je Een Draak 3. Kans maken? Beantwoord onderstaande meerkeuzevraag en stuur je antwoord in.

Vraag:

In Dawn of New Riders volg je de avonturen van de draak Patch, maar hoe heet de donkere draak uit de film Hoe Tem Je Een Draak 3?

- Haarloos
- Tandloos
- Staartloos

 
1 Begin 2 Voltooid