YouTuber bouwt vliegende fiets

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

De Britse YouTuber Colin Furze knutselt het ene na het andere bizarre idee in elkaar in zijn garage. Zijn nieuwste uitvinding is een hoverbike, een soort vliegende fiets. Als een echte Harry Potter vliegt hij erop door de lucht!

Furze heeft al heel wat gekke records op zijn naam staan. Hij stak ooit het grootste kampvuur ter wereld aan, bouwde de langste motor en maakte de snelste kinderwagen. En misschien ken je hem ook nog wel van het lanceerbed: dat gooit je uit de dekens zodra je wekker gaat.

Geen files meer
Zijn nieuwste project is een hoverbike. Handig, want daarmee heb je geen last van drempels, sta je nooit in de file en krijg je geen vermoeide benen van het tegen de wind in fietsen.

Furze heeft veel verschillende ontwerpen geprobeerd. Uiteindelijk is het voertuig hieronder het eindresultaat. Zou jij erop durven vliegen?Wil je meer filmpjes zien? Kijk dan eens op Kidsweek.nl/filmpjes.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.